1 månad

Imorgon fyller bloggen en månad och detta skriver jag bara för att jag inte har något att göra.
Grattis bloggen!

Och grattis till min mamma idag på mors-dag!


Flowers

  
 
Lite bilder som jag har tagit med min SONY.

Har varit supervarmt ute idag men tyvärr så kände jag mig inte så bra så jag har mest varit inne idag. Har haft jätte ont i huvudet och halsen och så har jag lite ont i nacken. Synd när det är så fint värder lixom. Aja, det kommer fler fina dagar, hoppas jag.

Insperation

 
 
Bilderna är från lookbook.nu och där finns det insperation upp till 100%. Jätte kul att kolla på när man har tråkigt.

Jag har halsont så det gör till och med ont när jag ska ta djupa andetag och jäspa. Fy bubblan.
Vi ses!

Thank God it's friday

 
I tisdags hade jag mitt sista prov, som då var ett matteprov, för den här terminen och idag fick jag reda på resultatet. MVG!!! Jag hade alla rätt på den svåraste delen och 0,5 fel på den lättaste delen. Är jag inte duktig!

Nu kan jag bara ta det lugnt inför sommaren som kommer bli fullspäckad av en massa superroliga grejer. Det första blir Göteborg med en utav mina bästa kompisar. Vad ska ni göra i sommar?!
Puss!

Ranaway

 
En utav mina favoritlåtar just nu. Klippet är från Babben och co. Just det prgrammet spelade min granne in. Han som jag praoade hos på SVT. Han berättade att Darin var en riktig tonårspojke fortfarande men riktigt trevlig. Hehe!

Imorgon är det fredag och vi får se om jag hinner blogga då. Har fullt upp. Puss!

Första dagen på året

Det här är första dagen på detta år som jag inte behöver plugga. Kan ni fatta känslan?! Tror inte de va?! Haha.

Jag ska träna om en timme men jag får ta det lite lungt. Har en broskbit i knät som gör ont för tillfället.
Puss!

Favoriten i sommar

 
Dom här skorna kommer jag traska omkring med hela sommaren. Riktigt billiga för så galet snygga skor, 169 spänn. Eller vad sägs?!
OBS! Ej mina ben och fötter, skulle aldrg ta sådana kort!

Jag har ju sagt att jag bara har tid att blogga på fredagar men om jag har tid andra dagar så skadar ju inte de.

Desperate Housewives

 
Favorit programmet idag klockan 21.00 på kanal 5!
Någon mer som ska se?!
Puss!

Om jag fick bestämma...

forever21
... skulle jag se ut såhär en sommardag!
Allt är från forever21.

It's thursday

Imorgon är det fredag och det betyder blogg-dag för it's friday. Men tyvärr så åker jag till Falun imorgon. Så detta får väl vara min blogg-dag istället. Hoppas det är okej

Jag förstår fortfarande inte att vi stod i ''VIP-båset'' och att jag har hållt i Beyonces hand! It's crazy crazy crazy!!!

Inringat


Bilden har jag lånat av Ellinorak.

I det inringade stod vi. Vi kunde lägga händerna på scenen om vi ville och ingen stod bakom oss och tryckte på, så härligt. Och Beyonce satte sig mitt framförnäsan på oss och rockade loss. Såå coolt det var!

VIP(!!!)-platser på Beyonce igår!

Japp, precis som rubriken löd. Jag och min två kompisar som gick på Beyonce konserten igår fick stå i ''VIP-båset''. Jag kan fortfarande inte förstå det. Jag har filmat så ni ska få se. Asså det är helt sjukt.

Det kom fram en tjej som sa att vi skulle följa med henne, men vi sa att vi kommer förlora våra platser om vi gick därifrån (vi hade redan ganska bra platser), men hon sa att vi inte skulle förlora dom. Och så hade ena kompisen gått iväg. Så då gick hon. Men jag gick tillbaka till henne och sa att hon var tillbaka och då sa hon att det redan var försent men skulle gå och kolla i alla fall. Sen kom hon tillbaka och gick med oss till ''VIP-båset''.

Så fick vi ha Beyonce ''lappar'' på byxorna som visade att man fick stå där. Ska ta kort så ska ni få se. Det var så jävla coolt. Jag nuddade Beyonce 3 gånger. T R E gånger!!! Håret, benet och handen! Jag har nuddat Beyonce som man annars bara ser i tidningar! Och min kompis sjöng i hennes mikrofon. Ahh, jag fattar fortfarande inte. Det här är det bästa jag någonsin varit med om. Och Beyonce sjunger bättre live, så alla vet det.

BEYONCE ÄR BÄST!

Snart...

... är det dax!
Åker nu.
Puss!

I Am... Sasha Fierce Tour

1

Imorgon smäller det! Jag offrar min röst. Beyonce, here we come!
Fy fan vad kul det ska bli. Är det någon mer som ska gå?
Puss!

Bästa veckan...

Hej allihopa! Nu har denna vecka gått sjukt fort och den har varit så himla rolig. Jag har praoat på BIK BOK och träffat en underbar person. Tyvärr så var det bara en vecka och den är över nu. Men jag kanske får sommarjobb där och det är ju kul. Jag saknar allt och alla sjukt mycket så jag har bara lust att gråta.
Jag fick faktiskt ettt par jeans och så ska jag köpa lite kläder på onsdag med lite rabatt kanske. Jag ska ta bilder på kläderna men just nu har jag ingen bild att visa. Men vi ses, nu är jag trött!

Riga

1 
2 
Kärleksbron där varje gift par låser fast ett hänglås som betyder att man aldrig kommer släppa taget om varandra. Nyckeln slänger man i sjön.
3 
4
Bilder från Riga för någon månad när jag och min familj + mormor och morfar och några familjevänner var där.
Ha de bra!

Beyonce 13 maj


Ska på Beyonce konserten den 13 maj med två super kompisar och det ska bli så super kul. Längtar så sjukt mycket.

Jag PRAOar den här veckan och har därför tid att skriva nu. (På BIK BOK om någon undrar.) Har så jä*la ont i fötterna. Och i benen ... och axlarna. Hoppas ni andra mår bra i alla fall.

Tokigt

Som ni ser håller jag på att ändra lite med designen så ibland kan det se väldigt tokigt ut ibland, men ni får faktiskt stå ut med det.

Dumma tant

1 
2 
3 
4 
5

Lite bilder från idag när jag och mina två bästa vänner var i kungsan och fotade lite. Tyvärr håller de på att blomma ut och tappa bladen. Synd att inte de kunde vara såhär hela sommaren. Men det var ändå bra att de håll på att tappa bladen för vi skakade lite på de och då föll det blad över oss när vi tog kort.

Åh juste, det kom fram en tant som sa att vi skulle sluta skaka träden.
Tanten: Kan ni inte sluta med det där? Det är så tråkigt när allt ramlar ner.
Jag: Men de håller ändå på att ramla av och vi får ju knappt ner något.
Tanten: Men det är så tråkigt när det inte är något kvar på träden.
Jag: Men det är inte bara vi som gör såhär.
Tanten: Va?!
Jag: Men det är inte bara vi som gör såhär.
Tanten: Va?!
Jag: Men det är inte bara vi som gör såhär.
Tanten: Vad?!
Jag: Men det är inte bara vi som gör såhär.
Tanten: Vad säger du? (Så drar hon i sitt öra för att hon tror att hon hör bättre då.)
Jag: Men det är inte bara vi som gör såhär.
Tanten: Man jag har sagt till fler också. Det är så tråkigt när vi måste betala skatt och så gör folk såhär.

Haha, fy fan vilken dum människa. Det var väl bara oss hon vågade säga till.

It's friday today!

Hej och välkommen till min blogg It's friday. Det är så att jag inte har tid att blogga mitt i veckan men på fredagar då skolan har slutat och jag inte har någon träning så kan jag. Därför fick bloggen heta It's friday.

Just nu så vill jag vara anonym och hoppas att ni respekterar de. Det gör bloggen mer spännande. Men jag kallar mig själv för L om ni skulle undra. Jag har haft blogg förrut och var då ''icke'' anonym.

Jag fotar oftast med en SONY - DSLR A200K.

Jag hoppas att ni gillar det jag gör och att ni tittar in här minst varje fredag. Det skulle kunna bli så att jag får bloggtid andra dagar än på fredagar och ska då försöka skriva också.

RSS 2.0